Ivarsøy, en av perlene i Fitjarøyane

Betingelser
Selv om administratorer av www.ivarsoy.net vil prøve å så raskt som mulig å fjerne eller endre ethvert materiale som er generelt ansett innsigelser mot, kan det være umulig å revidere alle postinger. Du må derfor være klar over at alle postinger til denne siden uttrykker forfatterens synspunkter og meninger, og ikke administratorer eller webmaster (unntatt postinger gjort av disse) som derfor ikke kan bli gjort ansvarlig.

Du forplikter deg til ikke å poste fornærmelig, uanstendig, ærekrenkende, hatende, truende, seksuelt orientert ellel annet materiale som kan bryte en gyldig straffelov. Du er inneforstått med at webmaster, administratorer og moderatorer av www.ivarsoy.net når om helst kan endre eller helt fjerne hvilket som helt innhold. Som bruker er du inneforstått med at all informasjon du har skrevet over blir lagret i en database. Selv om denne informasjonen ikke vil bli gitt til noen tredje part uten din godkjennelse, kan ikke webmaster eller administratorer bli holdt ansvarlig for noe hackerforsøk e.l. som kan føre til at slik data blir kompromittert.

Denne siden bruker cookies til å lagre informasjon på din lokale maskin. Disse cookier tjener kun for å bedre din opplevelse. Epostadressen blir kun brukt til å bekrefte dine registreringsdetaljer og passord.

Ved å klikke 'Jeg er enig' nedenfor sier du deg enig i disse betingelsene.